Uhapšene sa 40 kg skanka

Beogradska policija je uhapsila četiri devojke kod kojih je pronašla ukupno oko 40 kilograma "skanka“.

Izvor: B92

Petak, 28.12.2012.

18:55

Default images

Devojke su uhapšene zbog sumnje da su počinile krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Uhapšena je crnogorska državljanka Marija V. (1988), kao i Beograđanke Ksenija J. (1989), Tamara S. (1987) i Milica V. (1986).

Osumnjičene su uhapšene pošto je policija dobila informaciju da se u autobusu koji saobraća na relaciji Prizren - Beograd nalazi putnik koji u koferu nosi veću količinu narkotika, navodi se u saopštenju.

Pregledom kofera osumnjičene Marije V. pronađeno je oko 12 kilograma "skanka".

U nastavku akcije, u pregledu iznajmljenog stana u Krnjači koji su koristile osumnjičene, pronađeno je još 29 kilograma "skanka“, koji je bio upakovan i spremljen za dalju distribuciju.

Osumnjičene će uz krivičnu prijavu biti privedene istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu, navodi policija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: