Zaplenjen veš vredan 8 miliona RSD

Carinici su na Kelebiji, na ulazu u Republiku Srbiju otkrili veliku količinu luksuznog ženskog donjeg rublja čija je vrednost procenjena na osam miliona dinara.

Izvor: B92

Petak, 28.12.2012.

18:07

Default images

Roba je otkrivena pre tri dana u kombiju marke "fijat dukato", gornjomilanovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao srpski državljanin iz Gornjeg Milanovca.

Na postavljeno pitanje šta ima da prijavi za carinsku kontrolu, putnik je izjavio da ima lični prtljag i stvari za kućnu upotrebu ( polovan nameštaj, aluminijumska vrata i belu tehniku).

Detaljnom kontrolom prtljažnog dela kombija između prijavljenih aluminijumskih vrata i stranice kombija pronađena je neprijavljena roba u najlon kesama.

Protiv vozača je pokrenut prekršajni postupak, dok je roba zadržana do okončanja istoge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: