URS Đilasu: Politika nije marketing

Draganu Đilasu i DS-u poručujemo da prestanu da nipodaštavaju URS i da se odluče da li su političari ili analitičari, saopšteno je iz Ujedinjenih regiona.

Izvor: B92

Utorak, 25.12.2012.

20:56

Default images

Ova stranka reagovala je na izjavu lidera DS-a da Vlada Srbije ne može da opstane do kraja iduće godine, sa ovakvom podelom karata, u kojoj je dato da Mlađan Dinkić sa dva posto glasova vodi svoju ekonomiju.

Jasno nam je da Demokratskoj stranci smeta kada neko za manje od pet meseci uvede red u javne finansije, kada donese budžet na vreme, prepolovi deficit, spreči bankrot države, rastereti privredu ukidanjem 138 parafiskalnih nameta i taksi, sprovede profesionalizaciju upravljanja u Poreskoj upravi, saopštili su iz URS-a.

Mlađan Dinkić kao ministar finansija, ali i cela nova Vlada Srbije, dokaz su da u ovoj zemlji može da se radi drugačije - odgovorno prema građanima i u javnom interesu.

Tajna uspeha nove Vlade je što svako u njoj radi ono što najbolje zna i što se radi timski. Rezultate prepoznaju i vide građani i o njima će se izjasniti kada za to bude vreme. Istini za volju, nije nam jasno da li je Dragan Đilas ovu izjavu dao kao političar ili kao analitičar, jer je procenat glasova koje je URS osvojio na izborima tri puta veći nego što je Đilas rekao. Procene političara - analitičara nisu relevantne. Važan je jedino sud građana, stoji u saopštenju.

Za Ujedinjene regione Srbije politika nije marketing. Politika je rešavanje životnih problema. Pokazali smo da smemo da preuzmemo odgovornost i da umemo da radimo u interesu naše države. Pokazali smo da ne živimo u paralelnoj realnosti, već da znamo svaki pedalj naše zemlje. Naš cilj je da svi regioni i sva mesta dobiju jednake šanse. Tu su teren, razgovor i direktan kontakt sa građanima važniji od "medijske politike" i doteranih javnih nastupa, saopštio je URS.

Draganu Đilasu i Demokratskoj stranci poručujemo da prestanu da nipodaštavaju URS i da se odluče da li su političari ili analitičari. Verujemo da će, uz nastavak našeg rada, procenat glasova koje će URS osvojiti biti ne trostruko, nego barem petostruko veći od onoga koji analitičar Dragan Đilas u ovom trenutku samozvano dodeljuje Ujedinjenim regionima Srbije. Nama, ipak, merilo za naš rad nisu istraživanja javnog mnjenja, već stanje u zemlji, saopštila je ova stranka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: