Muškarac ubijen na Novom Beogradu

Na Novom Beogradu, u Ulici Ivana Ribara, večeras oko 20 časova, sa više hitaca u glavu ubijen je 31-godišnji M.Lj.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.12.2012.

21:30

Default images

Prema nezvaničnim saznanjima B92, on je sedeo na mestu vozača u parkiranom automobilu marke "fijat punto" i telefonirao kada mu je za sada nepoznata osoba sa fantomkom na glavi prišla i u njega, kroz levi prednji prozor automobila, ispalila četiri hica iz pištolja.

"U automobilu je, u 19.55 sati, na mestu vozača pronađen mrtav muškarac, star od 25 do 30 godina, sa više povreda na glavi od vatrenog oružja", rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Prema nezvaničnim informacijama "Večernjih novosti", automobil je pronađen između pretposlednje i poslednje stanice autobuske linije 95, a nedaleko od zgrade broj 277, u kojoj je Miloš Lj. živeo.

On je radio na poker aparatima, a od okupljenih stanara okolnih zgrada se čulo da se, navodno, bavio preprodajom droge i da je jedan od saradnika pokojnog Vujadina Pejanovića, zvanog Vule Balavi, jednog od dilera Kekinog klana, koji je ubijen u aprilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: