SNS: Žalosni i jalovi pokušaji LDP

SNS kaže da su "žalosni pokušaji liberalno-demokratskih direktora profitabilnih preduzeća i doktora ekonomskih nauka" da jalovo napadaju borbu protiv korupcije.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.12.2012.

19:52

Default images

Kako je saopšteno iz ove stranke, u reakciji na saopštenje iz LDP-a, "oni providnim neistinama pokušavaju da popune nedostatke političkih ideja, dok im je mozak operacije na prinudnom odmoru."

"Odsustvo duha je više nego očigledno, zbog straha da njihov sponzor neće biti više u mogućnosti da ih finansira.Šaka evra je dovoljna da se njihovi briljantni umovi pokrenu i svima nam drže lekcije i stave se u pogon propagandne mašinerije koja služi samo za odbranu Miroslava Miškovića", kažu naprednjaci.

Iz SNS-a ističu da je Liberalno-demokratska partija imala čitavu deceniju vremena da pokaže šta ume da bi život građana Srbije učinila boljim. "Za sve to vreme nismo videli nijedan potez, dok sada imamo pregršt ideja kako osujetiti borbu protiv korupcije", navodi se u saopštenju.

Srpska napredna stranka zahteva od nadležnih državnih organa da "olakšaju liberalima i da konačno vidimo taj spisak redovnih posetilaca Miškovićevih rezidencija".

"Ističemo da smo ponosni na svog lidera Aleksandra Vučića, koji je jedini imao hrabrosti da se suprotstavi zmijskom leglu korupcije i kriminala", kažu iz Srpske napredne stranke i dodaju: "Pitamo LDP - da li i oni mogu da se pohvale svojim liderom?"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: