SAD: Oteli majstora zbog popravki

Kalifornijska policija uhapsila je jedan bračni par koji je oteo majstora kako bi im obavio popravke po kući.

Izvor: B92

Četvrtak, 06.12.2012.

20:42

Default images

Umesto da pozovu servis, Džejson Dedžisas i Šanel Trodson došli su na ideju da pod pretnjom oružja kidnapuju majstora kojeg su potom batinama prisilili na rad.

"Majstor je napadnut, prećeno mu je smrću i primoran je da radi u kući. Proveo je sedam sati nameštajući sudoperu i popravljajući polomljena vrata. Obavio je još neke popravke kod ovog bračnog para koji ima petosobnu kuću sa terenima za odbojku i tenis i bazenom", kazao je za televiziju CBS portparol lokalne policije.

Prilikom odvoženja u drugu kuću, gde je trebalo da obavi još neke popravke, majstor je uspeo da pobegne kidnaperima i slučaj prijavi policiji.
Dedžizas i Trodson su uhapšeni i protiv njih je podignuta optužnica za otmicu i nasilničko ponašanje.

Policija je napomenula da oni nisu nasumice izveli otmicu, već su izabrali majstora koji je dva meseca ranije obavio neke popravke u kući Dedžizasove majke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: