Seksualni napadi britanskog agenta

Najpoznatiji britanski agent za odnose s javnošću Maks Kliford uhapšen je zbog sumnje da je počinio seksualne napade, izvestili su londonski mediji.

Izvor: B92

Četvrtak, 06.12.2012.

18:53

Default images

Policija je potvrdila da je jutros privela muškarca starog oko 60 godina, u okviru istrage o seksualnim napadima na maloletnike, povezanim s nekadašnjim voditeljem mreže Bi-Bi-Si Džimijem Sevilom.

Skotland jard nije saopštio ime privedenog, koji je na saslušanju u policijskoj stanici u centru Londona, ali razni mediji su preneli da je u pitanju Kliford, preneo je AFP.

Kliford je ranih šezdesetih godina bio zadužen za promovisanje u to vreme nepoznate grupe Bitlsi, a među njegovim klijentima bili su Frenk Sinatra, Džo Koker, Muhamed Ali, Marlon Brando, Dejvid Koperfild i Dejvid Bekam.

BBC potresa kriza zbog seksualnog skandala sa zlostavljanjem dece, za koji je optužen Sevil, koji je u međuvremenu preminuo.

Britanska policija identifikovala je do sada čak 300 potencijalnih žrtava te bivše TV zvezde i uhapsila više osoba zbog sumnje da su bile umešane u lanac pedofilije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: