Uhapšen napadač na češkog diplomatu

Jedan od napadača na atašea češke ambasade Ronalda Franka je uhapšen, a drugi identifikovan i za njim novosadska policija intenzivno traga.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 26.11.2012.

18:21

Default images

Policija je uhapsila M. S. (20) iz Zmajeva i identifikovala drugog napadača P. P. (20), takođe iz Zmajeva.

Napad se dogodio sinoć na parkingu pored autoputa Subotica – Novi Sad, na području Opštine Vrbas, a napadači su bili maskirani, saopštila je novosadska policija. Oni su češkog atašea udarili u glavu i ukrali mu dva mobilna telefona, 10.000 dinara i uređaj za navigaciju.

Povređeni diplomata zbrinut je u Kliničkom centru Vojvodine, navodi se u saopštenju.

Savetnik u češkoj ambasadi Jirži Kirijan rekao je češkim medijima da je diplomati polomljen nos i da ima povrede lica, kao i da kod sebe nije imao nikakve poverljive dokumente, jer radi u ekonomskom odeljenju ambasade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: