Uhapšen jedan od traženijih ubica

Meksička federalna policija uhapsila je osumničenog ubicu, silovatelja i člana narko-bande Džo Luisa Saensa, jednog od 10 najtraženijih begunaca sa liste FBI.

Izvor: B92

Petak, 23.11.2012.

22:19

Default images

Saens, koji je američki državljanin, uhapšen je juče u Gvadalahari na zapadu Meksika nakon zajedničke istrage meksičke federalne policije i FBI-a, precizirala je meksička vlada u saopštenju.

Saens je osumnjičen da je pucao i ubio dva člana suparničke bande u Los Anđelesu u julu mesecu 1998. godine, a nešto manje od dve nedelje kasnije kidnapovao, silovao i ubio svoju devojku. Veruje se da je Saens ubio još jednog muškarca u oktobru 2008. u Los Anđelesu.

Saens ima 36 ili 37 godina i Federalni biro je ponudio 100.000 dolara za svaku informacija koja bi olakšala njegovo hapšenje, prenosi Rojters.

Rođen u Los Anđeles, Saens je često putovao na liniji SAD - Meksiko i pretpostavlja se da je radio za meksički narko-kartel, navodi FBI.

Saens je imao mnogo pseudonima, među kojima i Zap i Kikiriki Džo Nasmejani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: