Planirao napad na princa Čarlsa

Jedan Novozelanđanin uhapšen je zbog sumnje da je planirao napad na britanskog princa Čarlsa za vreme posete Novom Zelandu, saopštila je policija te zemlje.

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.11.2012.

23:49

Default images

Čarls i njegova supruga Kamila nalaze se u šsestodnevnoj poseti Novom Zelandu koji je poslednja stanica na njihovoj turneji po pacifičkim zemljama povodom obeležavanja 60. jubileja kraljice Elizabete II.

Policija je saopštila da je uhapsila "poznatog antimonarhistu" blizu mesta u centru Oklanda gde je princa od Velsa i vojvotkinja od Kornvela trebalo da se pojave, prenosi AP.

Policija je kazala da kraljevski par tada još nije stigao i da ni u jednom trenutku nije bio ni u kakvoj opasnosti.

Policija tvrdi da je uhapšeni 74-godišnji muškarac kod sebe imao "jedan predmet" ali nije htela da precizira koji. On sutra treba da se pojavi pred Okružnim sudom u Oklandu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: