Hoće li Ceca plaćati Arkanov dug?

Proces protiv Svetlane Ražnatović nastavlja se danas kada će biti održano ročište po tužbi Vojislava Đurkovića zbog duga od 116.000 evra sa kamatama.

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.11.2012.

23:12

Default images

Postupak traje već 12 godina.

Prema tvrdnjama Đukovića, novac je svojevremeno pozajmio Željku Ražnatoviću Arkanu za potrebe njegove supruge i to u njenom prisustvu.

Vrhovni kasacioni sud ukinuo je pravosnažnu presudu kojom je Ražnatovićeva bila obavezna da Đurkoviću isplati dug, pošto je usvojio njen zahtev za reviziju i naložio novo suđenje. Najviši sud je upozorio da naslednik odgovara za dugove ostavioca samo do visine svog naslednog dela.

Na prethodnom ročištu, advokat Ražnatovićeve istakao je da je tužba preuranjena i da prvo treba da se utvrdi šta je ona nasledila od svog pokojnog supruga. Zbog toga je sudija dala nalog da se pribavi informacija iz postupka o raspodeli Arkanove imovine. Cecin advokat protivio se i predlogu Đurkovićevih punomoćnika da se na deo kuće, koja je već pod hipotekom zbog duga državi, stavi privremena mera za zabranu raspolaganja, odnosno da joj se zabrani prodaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: