Priboj: Pronađeno telo Zorana B.

U Potpećkom jezeru kod Priboja meštani su večeras oko 18 sati pronašli telo Zorana B. iz Priboja, koji je prošle nedelje nestao nakon prevrtanja čamca.

Izvor: Beta

Subota, 27.10.2012.

20:27

Default images

"Telo utopljenika pronašli su meštani obližnjeg sela Mažići u čijoj se neposrednoj blizini dogodila tragedija", rekla je agenciji Beta portparolka Policijske uprave u Prijepolju Adela Veljović.

Telo 52-godišnjeg muškarca pronađeno je dvadesetak metara od mesta na kome se prošle nedelje prevrnuo čamac sa šestoro ljudi, od kojih su četiri osobe uspele da se spasu.

Tom prilikom živote su izgubili otac i sin, Zoran i Danko B. iz Priboja. Telo Danka B., 26-ogodišnjeg studenta, pronašli su ronioci Žandarmerije MUP Srbije u utorak, 23. oktobra.

Za telom njegovog oca Zorana tragalo se i pomoću sonara koji je dopremljen iz beogradskog Centra za vanredne situacije, a potraga je obustavljena u četvrtak, 25. oktobra.

Nesreća na Potpećkom jezeru dogodila se prošle nedelje, 21. oktobra oko 18 sati, kada se, iz još nepoznatih razloga, prevrnuo čamac sa šest osoba koje su se vraćale posle izleta na suprotnoj obali jezera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: