Okončao dramu silaskom sa zgrade

Čovek koji se popeo oko 17h na zgradu starog Generalštaba u Beogradu, odakle je pretio da će skočiti, odustao je od svoje namere nakon pregovora sa policijom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.10.2012.

17:33

Default images

Čovek se oko 17 sati popeo na VII sprat zgrade razrušene u NATO bombardovanju koja se nalazi preko puta Ministarstva inostranih poslova.

Reporter B92 sa lica mesta javlja da je čovek odustao od svoje namere i da silazi niz zgradu, nakon pregovara sa pregovaračkim tim MUP-a, koji je na lice mesta stigao nešto pre 18 sati.

Koordinatorka pregovaračkog tima MUP-a Srbije Tatjana Kljun rekla je novinarima da je taj čovek, čiji su inicijali A. N, želeo da skrene pažnju na svoju tešku materijalnu situaciju.

Pregovaračkom timu MUP-a Srbije taj čovek, koji s porodicom živi u Beogradu, kazao je da su on i supruga nezaposleni i da imaju malo dete, kao i da mu bivša firma duguje novac na ime neisplaćenih zarada.

Upitana koja firma duguje novac tom čoveku i o kojoj je sumi reč, Tatjana Kljun je rekla da to ne može da kaže, ali da se radi o jednom preduzetniku.

Na licu mesta se nalazila i hitna pomoć.

U MUP-u Srbije agenciji Beta je ranije rečeno da čovek ima oko 35 godina, a među brojnim novinarskim ekipama koje su na licu mesta pronela se nezvanična informacija da je u pitanju albanski državljanin.
Foto: Tanjug
Kako je Tanjugu rekla, portparol Hitne pomoći Nada Macura, hitna pomoć je primila poziv u 16.54 sati da neko hoće da skoči sa zgrade Ministarstva odbrane u Birčaninovoj ulici broj 5.
Foto: Tanjug
Mnogobrojne novinarske ekipe i građani okupili su se ispred zgrade starog Generalštaba, kako bi sačekali kraj drame koja je trajala nešto više od dva i po sata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: