Zaposleni optužuju Gorana Vasića

Direktor „Novosadskog sajma“ Goran Vasić napravio je račun na službenom telefonu u avgustu 570.000 dinara, a tada nije ni bio na poslu, tvrde zaposleni.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.09.2012.

22:49

Default images

Zaposleni tvrde da u vreme kada je napravljen račun, Vasić je bio na godišnjem odmoru

U „Telenoru“, sa kojim „Novosadski sajam“ ima sklopljen biznis paket, rekli su da im je stigao prigovor iz ove firme zbog velikog računa, ali direktor Vasić nije hteo ni da potvrdi ni demantuje da li je on kirisnik spornog broja.

" Istina je da je stigao velik iznos za jedan službeni broj i on je na proveri, ali to su interne stvari i tiču se firme, a ne javnosti. Ne bih ništa više komentarisao jer mi je malo simptomatično da se baš dan nakon što je Goran Ješić odbio da dođe da otvori „Lorist“ diže i kuka i motika", rekao je kratko Vasić za „Novosti“.

Radnici, međutim, tvrde da je ovaj enormno veliki račun za telefon, u iznosu od 5.000 evra, samo kap u prepunoj čaši.

"To je samo još jedan dokaz kako se Vasić rukovodi novcem sa računa firme kao da je njegov vlastiti, ne ponaša se odgovorno i tome je krajnje vreme stati na put", rekla su za „Novosti“ radnici Sajma, ne želieći da se u javnosti iznose njihova imena, ali su svoje tvrdnje potkrepili dokumentacijom.

Potpredsednik Vlade Vojvodine Goran Ješić nije otvorio u utorak Sajam lova, ribolova i sporta, jer su na ceremoniji učestvovali i „nelegitimno izabrani predstavnici vlasti Novog Sada“. On je u saopštenju ocenio da bi zajedničko učešće na ovakvom događaju značilo prihvatanje aktuelnih lokalnih vlasti i načina na koji su na nju došli i rekao da će se na partijskom sastanku raspraviti to što je direktor „Novosadskog sajma“, Goran Vasić, inače član DS-a, zvao gradonačelnika Miloša Vučevića (SNS) na otvaranje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: