VB: Doživotna zbog ubistva trudnice

Muškarac koji je ubio svoju šest meseci trudnu ženu osuđen je danas u Britaniji na doživotnu kaznu zatvora, zajedno sa još troje članova svoje porodice.

Izvor: B92

Utorak, 25.09.2012.

23:46

Default images

Za smrt Naile Mumtaz (21), koja je u Britaniju došla 2008. godine, nakon što je u Pakistanu stupila u ugovoreni brak, a ubijena 2009, osuđeni su njen suprug Mohamed (25) iz Birmingema i njegovi roditelji i zet.

Mohamedovi roditelji su tokom suđenja koje je održano ranije ove godine izneli uverenje da je Naila bila posednuta zlim duhovima, a da je ubijena tokom pokušaja da se iz nje istera jedan štetni duh, javio je Bi-Bi-Si.

Tokom procesa koji je vođen u sudu u Birmingemu, kao mogući motiv za ovo ubistvo, pored uverenja optuženih da je Naila bila posednuta duhom koga je donela iz Pakistana, izneseno je i njihovo uverenje da je nosila dete drugog čoveka.

Mohamed je na prvom saslušanju u policiji rekao da je njegova supruga pokušala da izvrši samoubistvo i da je sama sebi nanela povrede zbog kojih je kasnije preminula u bolnici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: