Dačić očekuje susret s Pajtićem

Premijer Ivica Dačić rekao je da će s vojvođanskim premijerom Bojanom Pajtićem razgovarati o odnosu pokrajinske i republičke vlasti kako bi se on normalizovao.

Izvor: B92

Utorak, 25.09.2012.

23:24

Default images

"Sastanak će sigurno biti pre datuma kada je planirana sednica pokrajinske skupštine... Tema razgovora neće biti o pitanjima kao što je procenat izdvajanja (za Vojvodinu) iz republičkog budžeta ili nešto što je dnevno političko pitanje", rekao je Dačić novinarima u Pećincima.

Dačić je rekao da želi suštinski da razgovara o pitanju odnosa između pokrajinskih i republičkih vlasti, da normalizuju situaciju posle svih trzavica koje su bile i da pokažu državno jedinstvo.

Sednica Skupštine APV trebalo bi da se održi, prema najavama, 4. oktobra.

Dačić je naglasio da se odluke Ustavnog suda moraju poštovati, a da se dalje može dogovarati šta treba raditi u zajedničkom interesu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: