PO: Prijava protiv bivše načelnice

Protiv bivše načelnice Odeljenja za urbanizam opštine Veliko Gradište Zorice D. podneta krivična prijava zbog sumnje da je zloupotrebila službeni položaj.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.09.2012.

23:18

Default images

Kako je navedeno u saopštenju požarevačke policije, osumnjičena tokom 2009. godine, radeći kao načelnica Odeljenja za urbanizam, uzela 21.000 evra od svoje prijateljice B.V. iz Desina na ime rekonstrukcije njene porodične kuće u devet stambenih jedinica na parceli u Velikom Gradištu.

Osumnjičena je, umesto zahteva za rekonstrukciju objekta, podnela službi kojom je ona rukovodila zahtev za tekuće održavanje objekta, lično je učestovala u organizaciji i izvođenju radova i na ime izvedenih radova po nalazima veštaka svoju prijateljicu oštetila za 20.650 evra.

Direktora građevinske firme "Jezero nekretnine" Veliko Gradište Gorana M. (38) iz Velikog Gradišta, koji je izvodio radove na ovom objektu policija sumnjiči za izvršenje krivičnog delo zloupotreba službenog položaja.

On je osumnjičen da je na ime provizije za izvedene radove primio oko 80.000 dinara od kupaca stanova u izgradnji koji je trebao da se uplati vlasnici kuće i taj novac proknjižio kao proviziju za izvedene radove, navodi se u saopštenju policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Podeli: