Ruski komunisti protiv poskupljenja

Komunistička partija Rusije organizovala je u Moskvi i drugim gradovima mitinge u znak protesta protiv povećanja cena komunalnih usluga.

Izvor: B92

Subota, 22.09.2012.

17:34

Default images

Na mitinzima je iznet i zahtev za održavanje prevremenih parlamentarnih izbora.

U Moskvi je miting održan na Trgu revolucije, u centru grada, a prisustvovalo mu je, prema različitim procenama, od 500 do 3.000 ljudi. Skup je prošao bez incidenata, a okupljenima se obratio lider komunista Genadij Zjuganov.

Pored komunista, na mitingu u Moskvi učestvovali su i aktivisti Levog fronta, pokreta Radna Rusija i drugih levo orijentisanih organizacija.

Osim Moskve, komunisti su slične skupove organizovali u Jekaterinburgu, Magadanu, Jakutsku, Lipecku, Penzi, Uljanovsku i Kostromi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: