Zaustavljeno isticanje stakla

Isticanje užarene staklene mase iz peći za ambalažno staklo Srpske fabrike stakla koje je počelo oko 11 sati, zaustavljeno je, a vatrogasci su se povukli.

Izvor: Tanjug

Petak, 14.09.2012.

23:18

Default images

"Vatrogasci su se povukli oko 15:30 sati jer ne postoji nikakva opasnost od požara i bilo kakvih oštećenja", rekla je portparol Policijske uprave u Jagodini Gordana Cvetić i napomenula da se istekla masa iz peći brzo hladi.

Isticanje je stalo kada se nivo mase u peći zapremine 90 tona spustilo ispod pukotine kroz koju je curilo, i iscurilo je oko polovina peći, rekoa je večeras Tanjugu jedan radnik Staklare.

Do havarije je došlo zbog dotrajalosti peći, izjavio je ranije danas Tanjugu generalni direktor SFS Miodrag Miša Nikolić i napomenuo da se očekivalo da peć izdrži do kraja godine, kada bi počeo njen remont.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: