Izrael gađao brigadu Hamasa u Gazi

U vazdušnim napadima Izraela na Gazu ranjena su dva Palestinca, a oštećene su zgrade koje pripadaju brigadi Hamasa Kasam i pokretu Slobodna Palestina.

Izvor: B92

Subota, 01.09.2012.

17:46

Default images

Palestinska državna agencija WAFA javila je da su izraelski vojni avioni gađali severozapadni deo Gaze, region Ebrac al-Makusi, i tom prilikom su ranjene dve osobe koje su odmah prebačene u bolnicu.

Istovremeno, izraelski mediji objavili su da je izraelska vojska navela kako je izvršila dva napada na terorističke regije u Gazi zato što je Gaza prethodno projektilima gađala Izrael, javlja agencija Anadolija.

Na internet sajtu jednog izraelskog radija objavljeno je da je u petak, iz pravca Gaze, gađan grad Seridot u Izraelu sa četiri projektila, kao i da je tom prilikom pogođena jedna kuća i ranjena jedna žena.

Izraelski vojni avioni u utorak su bombardovali dve oblasti u Gazi, a dan kasnije region Deir Belh, kada je ranjena jedna Palestinka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: