Makedonija: Povređeno 30 vojnika

Tri osobe su teže, a 27 pripadnika makedonske vojske je lakše povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na istoku Makedonije.

Izvor: B92

Sreda, 11.07.2012.

19:25

Default images

Prema informacijama iz policije, udes se dogodio sinoć na put Štip-Radoviš kada je džip iz za sada nepoznatih razloga udario u autobus u kojem su bila 32 pripadnika vojske koji su se iz kasarne u Sstipu vraćali svojim kućama.

Teže povrede su zadobili vozači autobusa i džipa i 11-godišnji dečak koji se nalazio u džipu, vlasništvo građevinske frime "Beton" iz Kočana.

Povređeni vojnici su nakon prijema u bolnici u Strumici pušteni na kućno lečenje, dok su teže povredjeni prebačeni u skopsku kliniku.

Prema rečima lekara Zorana Kostadinova, ortopeda bolnice u Strumici, sreća je što nije bilo žrtava imajući u vidu težinu udesa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: