Vujanoviću "Ličnost godine regiona"

Predsedniku Crne Gore Filipu Vujanoviću, na svečanosti u Sarajevu, uručeno je priznanje "Ličnost godine regiona 2012".

Izvor: Beta

Četvrtak, 05.07.2012.

22:10

Default images

Priznanje dodeljuje Agencija za izbor najboljih menadžera i privrednika Bosne i Hercegovine, Jugoistočne I Srednje Evrope.

Direktor agencije Pane Škrbić istakao da je Vujanović veoma zaslužan za stvaranje pozitivne klime za saradnju i prijateljstvo zemalja u regionu.

Vujanović je rekao da je Crna Gora opredeljena za afirmaciju regionalne saradnje i posvećena unapređenju ekonomskih odnosa.

Pozvao je kompanije i njihove menadžere da kroz intenzivnu komunikaciju sa državama regiona predlože kvalitetne međudržavne ugovore i konkretne mere za podsticaj regionalne saradnje.

Vujanović se sastao i sa predsedavajućim Predsjedništva BiH Bakirom Izetbegovićem sa kojim je razgovarao o evropskoj perspektivi regiona, kao i razvoju političkih i ekonomskih odnosa BiH i Crne Gore.

Istakli su značaj izuzetno dobrih odnosa dve susjedne zemlje, kratko je saopšteno iz Predsedništva BiH.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: