Bler posetio Prištinu

Bivši britanski premijer Toni Bler posetio je Prištinu, gde se susreo s kosovskim ministrima spoljnih poslova i integracija Enverom Hodžajem i Vljorom Čitaku.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.06.2012.

17:48

Default images

Hodžaj je tokom sastanka visoko ocenio doprinos koji je Bler dao razvoju Kosova i regiona i rekao da je bivši britanski premijer "simbol poverenja, optimizma i nade za građane Kosova", saopšteno iz kosovskog ministarstva spoljnih poslova.

Bler je, sa svoje strane, istakao da će se i dalje angažovati u korist Kosova.

Bivši britanski premijer je tokom posete Prištini obišao osnovnu školu Elena Đika, a kasnije tokom dana održaće predavanje na Prištinskom univerzitetu, koji ga je prošle godine proglasio počasnim doktorom nauka i potpisati memorandum o razumevanju između njegove fondacije i dva univerziteta na Kosovu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: