"Bolnica jeftinija od Split prajda"

Prilikom otvaranja Odeljenja fizikalne terapije KBC-a Split, uskoro bivši upravnik bolnice rekao kako je obnova odeljenja "koštala manje nego gej parada".

Izvor: B92

Utorak, 12.06.2012.

18:49

Default images

Doktor Dujomir Marasović je prilikom otvorenja odeljenja kazao kako su radovi koji su se otezali protekle četiri godine koštali manje od dva miliona kuna, odnosno "manje nego gej parada". Dodao je kako mu je velika želja bila da otvori obnovljeno odeljenje pre nego što ode s mesta upravnika.

Dr Duje otkrio je zašto ga nije bilo u poslednje vreme. "Bio sam prezauzet obavezama oko primopredaje dužnosti upravnika. Zato me nije bilo. Sad je i to pri kraju pa mogu reći da ću se sada više posvetiti političkom radu", kazao nam je Marasović. I nije puno ni pogriješio.

Nema sumnje kako je dr Duje odlučio da zaradi neki politički poen na paradi, a moguće je da se ovakvim nastupom želeo ograditi i od kampanje Kurira koji je pre dve godine objavio na naslovnoj strani da je Marasović ljubavnika Ive Sanadera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: