Hrvatska ministarka podnela ostavku

Hrvatska ministarka Mirela Holi podnela ostavku pošto je objavljen njen zahtev šefu državne železnice da suprugu njenog partijskog kolege zadrži na radnom mestu

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 07.06.2012.

19:48

Default images

Hrvatska televizija je na svojim internet stranicama objavila imejl u kojem ministarka za zaštitu okoline moli predsednika uprave Hrvatskih železnica Renea Valčića da razmotri mogućnost da kao svoju sekretaricu zadrži Hajdi, suprugu Gorana Mazije, člana vladajuće Socijaldemokratske partije.

jmirela Holi je izjavila za HTV da nema ničeg spornog u njenoj elektronskoj poruci koju je sa stranačke adrese uputila Valčiću, jer nije intervenisala da bilo koga zaposli, već je "apelovala da se politički ne šikanira" žena koja je dobila posao na konkursu u vreme HDZ-ove vlasti, prenosi Hina.

Valčić nije prihvatio njenu molbu, ali je rekao da ga od sadržaja privatne poruke više brine to što je ona izašla u javnost.

Premijer Zoran Milanović prihvatio je ostavku Mirele Holi, kratko je saopštila vladina kancelarija za odnose s javnošću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: