Vozač šipkom prebio direktora Laste

Direktor saobraćajnog preduzeća "Lasta" za gradski i prigradski prevoz Vladan Maksimović teško je povređen kada ga je napao jedan od vozača.

Izvor: Beta

Petak, 23.03.2012.

23:10

Default images

"Direktor je prebačen u Urgentni centar, gde su mu konstatovane teške telesne povrede - napukla lobanja, hematon i povreda na oku i smešten je na odeljenje Neurohirurgije Urgentnog centra u Beogradu zbog daljeg lečenja", kaže se u saopštenju Informativne službe preduzeća "Lasta".

Maksimovića je, kako je navedeno, metalnom šipkom napao vozač S. M., koga je direktor kaznio zbog neizvršavanja radnih obaveza.

U "Lasti" kažu da je o napadu na Maksimovića obaveštena policija.

Portparol Urgentnog centra Drago Jovanović rekao je agenciji Beta da je Maksimović "primljen na neurohirgiju, što znači da ima povrede glave".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: