MK: Tri osobe ranjene u pucnjavi

Tri osobe su ranjene u pucnjavi u skopskom naselju Hipodrom, javila je televizija 24 vesti, navodeći da je policija uhapsila Harisa Bećirija (20).

Izvor: B92

Petak, 23.03.2012.

16:54

Default images

On je policiji poznat od ranije zbog krađe i razbojništva.

Mediji navode da je mladić nekontrolisano počeo da puca prema vozilima, tako da je u jednom "golfu" povredio dvojicu putnika.

Nastavio je da puca i tom prilikom povredio jednog mladića u automobilu marke "reno".

Povređeni su hitno prebačeni u gradsku bolnicu i nisu u životnoj opasnosti.

Baba i deda osumnjičenog Bećirija rekli su novinarima da ne znaju odakle mu puška i da oružje nisu viđali u kući, navodeći da je bio pijan.

Takođe u Skoplju, četvoro učenika srednje škole "Dimitar Vlahov", dva Albanca i dva Makedonca, potukli su se u školskom dvorištu i svi su zadobili lakše povrede, saopštila je policija.

U jučerašnjoj tuči koja je usledila posle svađe, učestvovala su dva učenika Albanca iz sela Aračinovo i dva učenika Makedonca iz Skoplja. Policija će protiv njih podneti prijave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: