SAD: Dvogodišnje dete u ruševinama

Dvogodišnja devojčica Ejndžel Babkok pronađena je živa među leševima porodice, koja je stradala kada je tornado uništio njihov dom u Južnoj Indijani u SAD.

Izvor: 24 sata

Nedelja, 04.03.2012.

17:38

Default images

Spasioci su bili zapanjeni kada su pronašli devojčicu, čak 16 kilometara od grada u kojem je ova porodica živela. Mala Ejndžel je u naletu tornada ostala bez roditelja Džozefa (21) i Moraje Brou (20) i brata Džejdena (2) i sestre Kendal stare svega dva meseca.

"Zadobila je povrede po glavi i lekari su rekli da će sledećih 24-48 sati biti presudni", kaže Džek Brou, deda, napominjući da je ostalo samo da se mole za njen oporavak.

Zvaničnici su saopštili da je Ejndželina porodica jedina stradala u okrugu Vašington. Prve komšije porodice Babkok još uvek ne mogu da se pomire sa sudbinom koja ih je zadesila.

Poslednji put su viđeni na podu hodnika njihove pokretne kuće, kako se drže za ruke i mole se dok se tornado približavao. Njima je prijatelj Džejson Miler predložio da pređu u njegovu kuću, koja je mobilna i sigurnija, ali da je u tom trenutku naleteo tornado i odbacio ga zajedno sa Babkokovima na obližnji put.

Džejson Miler je prošao gotovo bez ogrebotine, a u porodici Babkok preživela je samo mala Ejndžel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: