Delije se bombom svetile Piksiju?

U istrazi o bacanju "kašikare" na porodičnu kuću Dragana Stojkovića Piksija u predgrađu Niša, došlo se do novih saznanja koja bi mogla da rasvetle motiv napada.

Izvor: Veèernje novosti

Petak, 02.03.2012.

21:51

Default images

Inspektori Policijske uprave u Nišu su, kako saznaju "Novosti", ustanovili da su samo dva dana pre bombaškog napada, u beogradskoj policiji saslušane "delije" koje su Piksija izbacile iz "Red kafea" na "Marakani" 16. januara.

Tada su Stojkovića verbalno napala trojica navijača crveno-belih i isterali ga iz kafića, u kojem je sedeo s prijateljima. Piksi je potom podneo krivičnu prijavu za ugrožavanje, koja je procesuirana. Zasad se samo sumnja i pretpostavlja da su navijači bili isprovocirani privođenjem u policiju na saslušanje, pa da su zbog toga odlučili da Dragana Stojkovića "upozore".

Međutim, kako je trener Nagoje u Japanu, navijači su navodno organizovali bacanje ručne bombe na njegovu kuću u niškom prigradskom naselju, u kojoj živi majka Dragana Stojkovića. U opsežnoj istrazi se ispituje i da li je bombaški "nalog" i Beograda prosleđen nekom od niških "delija", da pod okriljem noći "kašikarom" opomene Stojkovića.

Kako se dosadašnje rasvetljavanje ovog napada odvijalo u dva pravca, detaljno su ispitani dužničko-poverilački odnosi porodice Stojković sa meštanima naselja Pasi poljana. Sumnjalo se, naime, da je "kašikaru" možda potegao neko od onih koji Piksijevoj porodici duguju novac, ali je ovaj motiv sve "bleđi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: