Branio ćerku do smrti

Rajko Jovanović (27) uhapšen je nakon što je sekirom ubio Dragana Petrovića (52) iz okoline Bele Crkve,a onda pokušao da siluje njegovu dvanaestogodišnju ćerku.

Izvor: Veèernje novosti

Utorak, 28.02.2012.

22:56

Default images

Nakon ubistva Jovanović je otišao u porodičnu kuću u Banatskoj Palanci, uzeo vreću za spavanje i pobegao.

Policija ga je uhapsila jutros oko pola devet kada se vratio u kuću po hranu.

Monstruozni zločin dogodio se u selu Vračev Gaj kod Bele Crkve u noći između nedelje i ponedeljka, a otkriven je kada je devojčica M. P. u jutarnjim satima otrčala kod komšija i rekla im da joj je otac mrtav.

Ona je prethodno, skamenjena od straha, čitavu noć ležala pored tela ubijenog oca.

Prema izvorima "Novosti" iz policije, ubica je u ponedeljak ujutro nasumice ušao u Petrovićevu kuću tražeći materijal da napravi masku, jer je u ovom selu u toku maskarada "fašanke".

Devojčica je bila sama, a kada se Dušan, koji je bio izuzetno vezan za ćerku, vratio kući, počeo je da tera nepoznatog mladića iz dvorišta. Tu je nastalo gurkanje, posle čega se mladić latio sekire i ubio ga. Međutim, za devojčicu tu nisu prestale muke. Ubica, koji je već bio u zatvoru zbog silovanja, naterao ju je da se skine i pokušao da je obljubi, ali u tome nije uspeo. Ona se sada nalazi kod majke, koja se pre nekoliko godina preudala u obližnjem selu Kusić.

Rajko Jovanović je nedavno izašao sa robije, na kojoj je bio zbog silovanja starice i deteta ometenog u razvoju. Međutim, zbog dobrog vladanja kazna mu je sa četiri i po smanjena na tri godine zatvora. Kako Pres saznaje, Jovanović je Petrovića napao u dvorištu njegove kuće, a onda ga uneo u kuću i u kuhinji ga ubio sekirom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

124 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: