Ceca prvi dan na slobodi-kod kuće?

Za prvi dan na slobodi Svetlana Ražnatović ne planira nikakve aktivnosti van svog doma i ne planira da ide nikud kada joj skinu narukvicu, saznaju "Novosti".

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.02.2012.

22:18

Default images

Posle osmomesečne kazne kućnog zatvora, zbog malverzacija oko prodaje fudbalera Obilića, Svetlana Ražnatović će u sredu ponovo biti na slobodi. Popularnoj pevačici biće skinuta narukvica za elektronsko praćenje, koju nosi od 22. juna prošle godine.

Folk zvezda je nedavno na „Tviteru“ poručila da će se uskoro završiti još jedna teška epizoda u njenom životu, ali pevačica ne namerava da pravi nikakvu pompu oko toga.

Kako saznajemo, za prvi dan na slobodi folk zvezda ne planira nikakve aktivnosti van svog doma, a sasvim je izvesno da će predstavnici velikog broja medija tog dana pratiti svaki njen korak, ukoliko do toga dođe.

"Ceca je umorna od svega. Ne planira ništa za sredu i nigde neće ići kad joj skinu narukvicu", rekao je „Novostima“ izvor blizak pevačici.

Inače, poslednjih desetak dana Ceca je vrlo aktivna na svom profilu na „Tviteru“.

Njeni obožavaoci su najavili da će se 22. februara, kada izađe iz kućnog zatvora, okupiti ispred njene kuće u znak podrške. Međutim, na „Fejsbuku“, stranici popularne pevačice, koja ima više od 412.000 poštovalaca, pojavilo se saopštenje u kome se navodi da se otkazuje skup ispred njenog doma, „jer bi prevelika želja njenih obožavalaca i veliki broj ljudi ovaj skup podrške mogao da pretvori u nešto sasvim drugo, što nije namera organizatora“. Ono što je sasvim izvesno jeste da Ceca Ražnatović uskoro kreće na turneju. Prvi nastup održaće krajem marta u Franfurktu, a zatim slede dva koncerta u Sloveniji, pa Cirih, Beč, Sofija, Pariz, Kotor...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: