U Crnoj Gori 450 domova bez struje

U Crnoj Gori je bez struje oko 450 domaćinstava, saopštila je Eleketroprivereda Crne Gore uz ocenu da je snadbevanje strujom bolje nego prethodnih dana.

Izvor: Beta

Petak, 17.02.2012.

20:38

Default images

Struje nemaju pojedina sela u okolini Nikšića, Kolašina, Zzabljaka, Cetinja, Podgorice, Bara i Danilovgrada zbog kvarova i oštećenja elektro-mreže.

U Crnoj Gori su na snazi posebne mere zbog teške elektroenergetske situacije, a Eleketroprivreda apeluje na štednju da bi se izbegle restrikcije jer "dosadašnja ušteda nije dovoljna".

Zaliha za proizvodnju struje ima još samo do srede, 22. februara, ukazala je ranije elektroenergetska kompanija.

Muškarac iz sela Moravci kod Ljiga je lakše povređen kada se zbog snega na njega srušio krov pomoćnog objekta u njegovom domaćinstvu.

Lakše je povređen Slobodan Tanasijević (61), vlasnik pomoćne zgrade u kojoj je držao mehanizaciju, rečeno je agenciji Beta u Opštinskom štabu za vanredne situacije.

Slobodan Tanasijević je čuo kako pucaju krovne grede pod teretom snega, pa je sa sinom Darkom (35) krenuo u šupu kako bi izvukao
kamion, kombajn, dva traktora, prikolicu i druge priključne mašine. Krov se obrušio na Slobodana kada je ušao u zgradu. Darko nije ušao sa ocem u taj objekat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: