Zatvoren aerodrom u Podgorici

Podgorički aerodrom zatvoren je večeras za saobraćaj zbog snega koji je počeo da pada u glavnom gradu Crne Gore.

Izvor: Tanjug

Sreda, 01.02.2012.

19:22

Default images

Otkazani su svi večerašnji letovi Montenegro erlajnza i Jat ervejza iz Podgorice i ka glavnom gradu Crne Gore.

Podgorički aerodrom biće zatvoren do sutra ujutro, kada će se proceniti da li će i kada ponovo biti uspostavljen vazdušni saobraćaj.

Tokom večeri sneg je počeo da pada u centralnim i južnim delovima države, što je dovelo do otežanog saobraćaja.

Iz policije je saopšteno da je saobraćaj na putu od Budve ka Petrovcu oko 17 časova zatvoren za teretna vozila zbog jakog snega koji je počeo da pada u tom delu Crnogorskog primorja.

Policija strahuje da bi zbog klizavog terena moglo da dođe do prevrtanja kamina, što bi blokiralo saobraćaj za ostala vozila.

Iz Meteorološkog zavoda su saopštili da će snežne padavine zadesiti područje čitave Crne Gore.

Meteorolozi su naveli da će sever Crne Gore biti u svakodnevnom temperaturnom minusu, a umeren mraz očekuje se i na crnogorskom primorju.

Najavljen je i jak vetar, severni i severoistočni, olujne jačine. Temperatura vazduha u Crnoj Gori, prema najavama meteorologa, biće u konstantnom padu.

Iz Auto-moto saveza Crne Gore upozoravaju vozače na poledicu na mostovima i prilazima tunelima, kao i na sneg i led u višim planinskim predelima.

Apeluje se na vozače da vožnju prilagode uslovima na putu i podseća se da je posedovanje zimske opreme obavezno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: