Lažna dojava o bombi

Tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević primio na kućnu adresu sumnjiv paket. Policija utvrdila da to nije bomba, već tri knjige iz Holandije.

Izvor: B92

Sreda, 01.02.2012.

14:53

Default images

Sumnjivi paket je tužilac dobio na kućnu adresu iz Holandije. Paket je primila njegova supruga, koja je zbog toga što nije pisalo ko ga šalje, odmah prijavila policiji. Ubrzo je stigla antidiverzantska ekipa kako bi utvrdila šta je u paketu. Milorad Veljović je izjavio da je utvrđeno da su u njemu tri knjige, čiji je autor pošiljalac Slobodan (Radojev) Mitrić.

Policija je oko 14 časova nakratko blokirala deo Dobračine ulice, u kojoj se nalazi stan tužioca Vukčevića.

"Njegova supruga prijavila je službenom obezbeđenju sumnjivi paket zbog nepoznatog pošiljaoca i sumnje šta se u njemu nalazi, a bile su tri knjige", izjavio je direktor policije Milorad Veljović.

Veljović je rekao da je pošiljalac paketa izvesni Mitrić i da Vukčevićeva žena nije htela da ga otvori, pa ga je zato dala pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, koji obezbeđuju njihov stan, i oni su pozvali kontradiverzionu ekipu.

Prethodno je portparol Tužilaštva za ratne zločine Bruno Vekarić rekao Tanjugu da je paket primila tužiočeva supruga, koja se zatekla u kući.

Paket je obezbeđenje spustilo u džip ispred zgrade i zbog straha da je reč o sumnjivom paketu pozvalo kontradiverzionu jedinicu policije, koja je preuzela paket i odnela na proveru oko 14.45 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: