Priznao da je ubio pevačicu

Milanče Ivanović (43), harmonikaš iz Badljevice kod Smedereva, priznao je da je počinio ubistvo Marije Mihajlović (20), izjavio istražni sudija Predrag Lukić.

Izvor: B92

Sreda, 01.02.2012.

09:41

Default images

Ivanović je kasno po podne saslušan u policiji, gde je i priznao da je ubio devojku s kojom je bio u vezi, inače kafansku pevačicu, a nakon toga je s policijom izašao na mesto zločina, naveo je Lukić, istražni sudija Višeg suda u Smederevu

Smederevska policija potvrdila je ranije da je beživotno telo devojke pronađeno juče u 15.15 časova u njivi u zaseoku Počević, pored puta Smederevska Palanka - Mladenovac, u ataru sela Kusadak na području opštine Smederevska Palanka.

Lukić je objasnio da se zločin dogodio na kilometar i po od mesta gde je žrtva pronađena s vidnim povredama glave, prekrivena grmljem.
Prema saopštenju MUP-a, Milanče i Marija su se najpre posvađali u kolima, nakon čega je ona izašla iz automobila.

Potom je čekićem gađao devojku, koja je pala, a zatim joj je prišao i zadao joj više udaraca čekićem u glavu.

Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Smederevu, saopštio je MUP

Istražni sudija Lukić ranije danas je naveo da je leš devojke otkriven juče u selu Kusadak na pet do sedam metara od puta Smederevska Palanka - Mladenovac, u naselju Počevica.

"Prolaznica, koja živi u neposrednoj blizini, otkrila je leš devojke juče oko 15.15 časova. Pošto je bio zaleđen, nije mogla da se izvrši obdukcija, pa će biti urađena danas. Na osnovu izgleda i odeće, utvrdili smo da je reč o dvadesetogodišnjoj Mariji Mihailović, čiji je nestanak prijavio njen otac", rekao je Lukić. Istražni sudija je kazao da je na lešu pronađen trag krvi, a da je devojka verovatno bačena na zemlju i vučena do obližnje gomile granja, kojom je delimično bila prekrivena.

"Devojka je bila sa brojnim povredama glave, koja je bila izobličena. Obdukcija bi trebalo da nam da više informacija", kazao je sudija Lukić i dodao da se devojka bavila pevanjem i da ima sestru bliznakinju. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

Uviđaj na mestu pronalaska tela izvršio je istražni sudija Višeg suda u Smederevu, u prisustvu zamenika višeg javnog tužioca i policijskih službenika Policijske stanice u Smederevskoj Palanci i Policijske uprave u Smederevu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: