Deka Milutin spasao dva života

Na regionalnom putu Bor-Zaječar dogodila se teška saobraćajna nesreća, a dva mladića su preživela samo zahvaljujući prisebnosti deke Milutina Krinića.

Izvor: B92

Četvrtak, 15.12.2011.

23:48

Default images

On je naipre začuo je stravičan prasak, a prizor koji je potom ugledao podsećao je na scenu iz akcionih filmova. Kamion koji leti kroz vazduh i počinje da gori, naterao ga je da odmah reaguje.

On je iz smrskanog kamiona u plamenu izvukao dvadesetsedmogodišnjeg Igora Đ. i dvadesetdevetogodišnjeg Igora J. i tako im spasao živote.

Poziv upomoć, je Milutina naterao da dela još brže. Pošto nije mogao da otvori vrata, kamenom je počeo da razbija šoferšajbnu.

Milutin kaže da i posle 80 godina života misli isto što i sada, a to je da je najvažnije u životu pomoći ljudima u nevolji.

Igoru Đ i Igoru J, koji su povređeni u saobracajnoj nesreci, pružena je pomoć u borskoj bolnici. Njihovo zdravstveno stanje je sada stabilno i van životne su opasnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: