Ceca platila drugu ratu

Svetlana Ražnatović uplatila je drugu ratu od pola miliona evra, koju je prema odluci Višeg suda u Beogradu bila dužna da uplati do kraja godine.

Izvor: B92

Četvrtak, 15.12.2011.

21:56

Default images

Prema sporazumu o priznanju krivice, koji je sud prihvatio u junu, ona je sa sestrom Lidijom Ocokoljić dužna da na račun budžeta Srbije uplati ukupno 1,5 miliona evra novčane kazne. Treću, poslednju ratu treba da plati do sredine 2013. godine. Kao obezbeđenje za treću ratu, stavila je hipoteku na kuću.

Prema sporazumu, koji je sklopila sa Višim tužilaštvom, pored novčane kazne, osuđena je na godinu dana kućnog zatvora uz nošenje elektronske narukvice za praćenje. Na ovu kaznu osuđena je zbog zloupotrebe službenog položaja prilikom prodaje nekoliko fudbalera Obilića. Pošto je u pritvoru tokom policijske akcije “Sablja” provela četiri meseca, u kućnom zatvoru će boraviti do 22. februara sledeće godine.

Lidija Ocokoljić, koja je takođe bila osuđena na kućni zatvor u trajanju od šest meseci, je nedavno izdržala kaznu.

Ražnatovićevoj je 24. novembra bilo dopušteno da napusti svoju kuću u Ulici Ljutice Bogdana, kako bi došla na suđenje zbog nasilničkog ponašanja, prema Aleksandru Olareviću, direktoru FK Mladi proleter. Pored popularne pevačice, pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu, optužen je i njen zet Predrag Ocokoljić. Suđenje je odloženo za 26. decembar, jer Ocokoljić nije primio optužnicu, zbog čega nije mogao da spremi odbranu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: