Prodaja pića posle 22h za praznike

U novogodišnjoj noći, 1. i 2. januara prodavnice u Beogradu moći će da prodaju alkoholna pića i posle 22h, a kafići će moći da rade i puštaju muziku non-stop.

Izvor: Beta

Četvrtak, 15.12.2011.

20:33

Default images

Prema Odluci o izmenama i dopunama odluke o radnom vremenu ugostiteljskih, zanatskih i trgovinskih objekata na teritoriji grada Beograda, koja je usvojena danas, trgovinski objekti će tada moći da prodaju alkoholna pića non-stop a ugostiteljski objekti moći će da rade i emituju muziku bez prestanka.

Kako je navedeno, izmene radnog vremena 31. decembra, 1. i 2. januara utvrđene su sa "ciljem zadovoljenja potreba građana i gostiju iz zemlje i inostranstva za vreme novogodišnjih praznika".

Ove godine očekuje se da će tokom novogodišnjih praznika Beograd posetiti od 10.000 do 15.000 gostiju iz zemlje i inostranstva.

Trgovinskim objektima u prestonici nije dozvoljeno da prodaju alkoholna pića nakon 22 sata, a ugostiteljski objekti koji se nalaze u stambenim zgradama muziku mogu da puštaju do 23 sata, a petkom i subotom do ponoći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: