Terzić se obesio u zatvoru

Milivoje Terzić (27) iz Pljevalja, koji je bio u pritvoru u Spužu, zbog optužbe da je prevario majku braće Šarić, izvršio je samoubistvo.

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.11.2011.

20:58

Default images

Kako se navodi, Terzić se obesio o zaštitnu rešetku koja odvaja sobu od prozora.

On je bio u pritvoru od 30. avgusta zbog optužbe za prevaru, jer je obmanuo majku Darka i Duška Šarića da će za 300.000 evra izdejstvovati ustupanje krivičnog postupka iz Italije u Crnu Goru.

Terzić se Ivanki Šarić predstavio kao neko ko radi u kabinetu predsednika Crne Gore i ponudio joj pomoć u vezi s krivičnim postupkom koji se vodi protiv njenog sina Duška.

Iz ZIKS-a je saopšteno da je Terzić u pritvorskoj jedinici delovao stabilno, odnosno da ništa nije ukazivalo na suicidne tendencije.

Više detalja o samoubistvu Terzića biće poznato nakon istražnih radnji, o čemu će javnost biti naknadno obaveštena, navodi se saopštenju.

Duško Šarić je u crnogorskom zatvoru zbog optužbe za pranje novca dobijenog od prodaje droge, dok je njegov brat Darko, koji je označen kao jedan od glavnih narkobosova u regionu, u bekstvu, a Srbija je za njim raspisala poternicu preko Interpola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: