Leskovac: Teško povređen radnik

Radnik građevinskog preduzeća "Armont" iz Beograda pao je sa krova na gradilištu u Leskovcu i teško se povredio, potvrđeno je Beti u leskovačkoj bolnici.

Izvor: B92

Sreda, 02.11.2011.

17:48

Default images

Na odeljenju urgentnog centra Opšte bolnice rekli su Beti da je ovaj radnik u besvesnom stanju i da će najverovatnije biti prebačen u Klinički centar u Nišu.

Radnici sa gradilišta fabrike južnokorejske firme "Jura" kazali su da je njihov kolega pao s krova oko 14 sati i da je odmah prebačen u bolnicu.

"Okliznuo se i pao dok se postavljala limena krovna konstrukcija. Imao je na sebi kompletnu zaštitnu opremu", kazao je jedan od građevinaca.

U policiji su Beti kazali da još ne znaju identitet povređenog radnika, a njegove kolege su kazale da je rodom iz Bosne i Hercegovine, kao i da je preduzeće "Armont", podizvođač na gradilištu "Jure".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: