NEZVANICNA PONUDA TACIJA I HARADINAJA KOALICIJI "POVRATAK"

Izvor: B92

Subota, 01.12.2001.

18:00

Default images
Beograd - Na Kosovu i Metohiji su sve cesci pregovori stranaka oko formiranja koalicija u parlamentu, ali za sada konkretnih rezultata nema. Sve opcije su otvorene, a kako za B92 kaze sef izbornog staba srpske koalicije "Povratak" Sveta Stefanovic, ozbiljniji kontakti do sada nisu napravljeni. Ipak, kako kaze Stefanovic, postoji nezvanicna ponuda Hasima Tacija i Ramusa Haradinaja:"Stoji nasa ponuda o koaliciji sa najjacom partijom na Kosovu i Metohiji, partijom gospodina Ibrahima Rugove. Medjutim, sigurno ce se ostvariti kontakti, posto koalicija Povratak sa svim svojim poslanicima, u ponedeljak ce biti u Pristini, u hotelu 'Grand'. Tu su vec i stidljivi kontakti, znate iz kojih razloga, tesko se usuditi da bilo ko, pogotovo sa albanske strane, nudi neku koaliciju. Mada, ima medijsklih ponuda, cak postoji i nezvanicna ponuda od strane partija koje vode Hasim Taci i Ramus Haradinaj", rekao je Stefanovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: