UKINUT PRITVOR OSUMNJICENOM ZA ATENTAT NA DRASKOVICA

Izvor: B92

Subota, 01.12.2001.

18:00

Default images
Visi sud u Podgorici ukinuo je pritvor beogradjaninu Milu Lukovicu, jednom od petorice osumnjicenih za atentat na lidera SPO Vuka Draskovica, objavile su podgoricke "Vijesti". Pozivajuci se na nezvanicne izvore, list navodi da dvojica svedoka nisu prepoznali Lukovica kao jednog od napadaca na Draskovica, nakon cega se zamenik viseg tuzioca saglasio da mu se ukine pritvor iako je istraga u toku. I sam Vuk Draskovic je o hapsenju i pustanju Lukovica saznao iz novina: "Ja uopste nisam znao ni da je on priveden, ni da je uhapsen, da su ga zadrzali u pritvoru, a na mene je pucano. To je, mislim, sramno i od strane crnogorskih istraznih organa, kao sto sam malocas od nekih novina saznao i da je pusten", kaze Draskovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: