Medvedev pažljivo prati Tviter

Predsednik Rusije Dmitrij Medvedev napisao je na svom nalogu na Tviteru da želi da čuje mišljenje građana o odlukama donetim na kongresu Jedinstvene Rusije.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 25.09.2011.

21:41

Default images

Sa interesovanjem sam pročitao vaša gledišta o budućnosti zemlje. To je veoma važno za mene, prenela je poruku ruskog predsednika agencija Itar - Tass. Na kongresu "Jedinstvene Rusije" u subotu Medvedev je predložio Vladimira Putina za predsedničkog kandidata na izborima u martu 2012. godine.

Takođe je podržan predlog lidera partije i premijera Rusije Vladimira Putina da Medvedev bude prvi na partijskoj listi za decembarske parlamentarne izbore.

U slučaju da "Jedinstvena Rusija" pobedi na izborima, Medvedev će postati premijer.

Obraćajući se kongresu, premijer Putin je izjavio da je uveren da će Medvedev, ukoliko bude na premijerskoj funkciji u novoj vladi, formirati novi, efikasan i dinamičan tim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: