"Učinjena mi je velika usluga"

Lider URS-a Mlađan Dinkić izjavio da mu je učinjena velika usluga što više nije član vlade, ističući da sada mnogo bolje vidi stvari, nego kada je bio ministar.

Izvor: B92

Utorak, 21.06.2011.

16:41

Default images

Dinkić kaže da se mnogo bolje oseća ovih nekoliko meseci koliko nije u Vladi Srbije.

Dinkić kaže i da je rasterećen i da ima mnogo više vremena da bolje sagleda šta nedostaje društvu i koji su problemi.

"Meni je učinjena velika usluga, toga će neki biti svesni tek nakon ovih izbora, jer zaista moram da priznam, a to važi za sve, da čovek mnogo bolje vidi stvari kad nije u vladi, nego kad je u vladi", rekao je Dinkić novinarima u republičkom parlamentu povodom 100 dana rekonstruisane Vlade Srbije.

Dinkić je rekao da će u narednom periodu nastaviti sa predlozima koji treba da poboljšaju stanje u društvu i standard građana jer, kako je naveo, u Srbiji ne postoji dovoljan stepen demokratije.

"Definitivno imamo nedovoljan stepen demokratizacije društva i u narednom periodu to moramo da popravimo. Ako ne vidite problem da postoji, nikada ga nećete ni savladati", kaže Mlađan Dinkić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: