Šutanovac: Nikolić i dalje radikal

Tomislav Nikolić i dalje zastupa ideologiju SRS i "svog mentora Vojislava Šešelja", izjavio Dragan Šutanovac reagujući na prethodnu izjavu lidera naprednjaka.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.05.2011.

18:32

Default images

Nikolić je prethodno izjavio da je iznenađen hapšenjem Ratka Mladića i da će SNS u petak na sednici predsedništva zauzeti stav po tom pitanju.

Potpredsednik DS-a saopštava da je Nikolić promenio retoriku, ali da nije napustio ideologiju radikalne stranke i svog mentora Vojislava Šešelja.

"Danas kada je Srbija pred celim svetom pokazala, ne samo deklarativnu, već i suštinsku privrženost evropskim vrednostima, svedoci smo da nedavni takozvani štrajk gospodina Nikolića nije bio samo trenutak u kojem je pokazao na šta je sve spreman zarad dolaska na vlast, već nam svojim 'iznenađenjem' najjasnije pokazuje da zapravo, iako je promenio retoriku, nikada nije napustio ideologiju radikalne stranke i svog mentora Vojislava Šešelja", smatra Šutanovac.

Šutanovac naglašava da Srbiji treba prosperitet i da to mogu ostvariti samo oni za koje je Mladić prošlost, a EU budućnost. "Zato je sada je pravi trenutak da se svi odrede, kako prema prošlosti, tako i prema budućnosti."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: