MUP: Znatno viši stepen bezbednosti

Direktor srpske policije Milorad Veljović rekao da će mere bezbednosti u Beogradu i drugim gradovima biti povećane na "znatno viši" nivo zbog hapšenja Mladića.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.05.2011.

17:01

Default images

"Mere bezbednosti će biti povećane, i to u vidu zaštite diplomatsko-konzularnih predstavništava i stranih predstavništava i ambasada u Beogradu", kaže Veljović.

U Beogradu je znatno povećano obezbeđenje ispred Skupštine Srbije, Radio-televizije Srbije i zgrade Predsedništva, ispred parlamenta su dva autobusa i više automobila policije.

Ne očekujem da Srbija zapadne u političku nestabilnost, a svako ko pokuša tako nešto biće uhapšen i gonjen, rekao je Boris Tadić, odgovarajući na pitanje da li očekuje nerede posle hapšenja Mladića, na vanrednoj konferenciji za novinare.

Protestuje desetak ljudi

Desetak mladića protestuje na Trgu Republike zbog hapšenja haškog optuženika Ratka Mladića. Oni ne nose nikakva obeležja niti transparente, a uzvikuju "Ratko Mladić" i "Nož, žica, Srebrenica".

Njihov protest prati nekoliko policajaca. Osim tog protesta na ulicama Beograda ništa ne ukazuje da je ranije danas uhapšen vojni komandant bosanskih Srba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: