Lazarevo: Ništa nismo znali

Stanovnici mesta Lazarevo kod Zrenjanina nisu znali da je bilo ko uhapšen u selu, rekao je predsednik tamošnje mesne zajednice Radomir Stošić.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.05.2011.

14:10

Default images

On je rekao da je jutros primetio policiju kod kuće Mladića, koji su rođaci danas uhapšenog bivšeg komandanta vojske RS.

Predsednik mesne zajednice Lazarevo je rekao da je Ratko Mladić često dolazio kod svojih rođaka tokom rata i dok za njim nije bila raspisana poternica.

Stošić je za B92 rekao da mu nije poznato ime Milorada Komadića, pod kojim se navodno krio Ratko Mladić, i da čoveka takvog imena nije bilo u mestu koje ima 3.000 stanovnika.

Neki od stanovnika, koji su zahtevali anonimnost, rekli su da su primetili da je neko odveden jutros oko 5.30 sati iz kuće u Ulici Vuka Karadžića u Lazarevu.

U Lazarevu navode da većina stanovnika sela nije znala za hapšenje u njihovom mestu do saopštenja predsednika Srbije Borisa Tadića.

Opširnije o hapšenju Ratka Mladića možete pročitati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: