Novi operater, stari broj – od jula

U Srbiji će od 1. jula biti omogućeno prenošenje brojeva u mobilnoj telefoniji, izjavila je državna sekretarka za Digitalnu agendu Jasna Matić.

Izvor: B92

Nedelja, 08.05.2011.

16:22

Default images

Ona je rekla da je, posle nekoliko odlaganja, 1. jul rok koji čvrsto stoji, dodajući da je prenosivost brojeva u mobilnoj telefoniji trenutno u fazi testiranja.

Matićeva je rekla da će građani moći da zadrže svoj broj mobilnog telefona, uključujući i pozivni broj, ali i da promene operatere ako nisu zadovoljni uslugama, odnosom prema njima ili bilo kojim drugim aspektom.

Ona je rekla da očekuje podizanje nivoa kvaliteta usluga operatera mobilne telefonije, jer sama mogućnost promene će naterati kompanije da se prema svojim korisnicima ophode na još uslućniji način.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: