Ubijen Dragan Bećirović

Dragan Bećirović koji je bio izvršni direktor kompanije Bepler i Džjekbson u Crnoj Gori, ubijen je jutros oko tri sata u Budvi, potvrdila je policija.

Izvor: B92

Nedelja, 10.04.2011.

12:37

Default images

Bećirović je bio vlasnik hotela "Bjanka" u Kolašinu i "Avala" u Budvi, a budvanska policija privela je više lica na informativni razgovor nakon jutrošnjeg ubistva.

Saslušanja su u toku, a policija pokušava da otkrije motiv ubistva koje se desilo rano jutros, tri sata posle ponoći u budvanskom naselju Golubovina, blizu gradske pekare.

Kako "Vijesti" saznaju, nepoznata osoba ispalila je tri hica na Bećirovića, koji je bio u blizini svog automobila, ispred zgrade u kojoj ima stan.

Policija je na mestu ubistva pronašla tri čaure kalibra 7,62 milimetara, a Bećirović je, navodno, pogođen u butnu arteriju i momentalno je došlo do jakog krvarenja.

Napadač je odmah pobegao, a Bećirović, kako se pretpostavlja, krenuo prema Domu zdravlja koji se nalazi 500 metara od mesta ubistva.

Ko je bio Dragan Bećirović?

Dragan Bećirović i njegov brat Zoran godinama izazivaju kontroverze u medijima.

Nedeljnik "Monitor" ih je nedavno označio kao "isturene igrače" i osobe koje su u direktnom poslovnom dilu sa sprskim biznismenom u bekstvu Stankom Subotićem Canetom i familijom bivšeg premijera Mila Đukanovića, navode "Vijesti".

Subotić je to, međutim, demantovao i optužio "Monitor" da vodi kampanju protiv njega.

"Monitor" je, između ostalog, podsetio da je firma Bepler i Džejkobson preuzela "Avalu" nakon sudske odluke koju je donela Ana Kolarević sestra bivšeg premijera i koja je "nakon toga napustila sud da bi postala zvanična zastupnica te firme".

"Vijesti" podsećaju da je Bećiorvić pre dve godine napadnut dok se sa prijatejima vozio džipom.

Policija je odmah kao aktere teškog incidenta označila vlasnika kolašinskog restorana "Skver" i diskoteke "66" Dejana Kašćelana zvanog Komarac i njegovog brata Aleksandra, a tragalo se i za suvlasnikom pomenute diskoteke Miroslavom Rakočevićem i Podgoričanima Vinetuom Strugarom i Alenom Medunjaninom.

To je bio drugi sukob sa braćom Kašćelan, pisali su mediji, a prvi se dogodio u noći između 1. i 2. januara, podsećaju vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: