Humanitarna crtaonica u Ušću

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka i Bonton škola, u saradnji sa Ušće šoping centrom, organizuju akciju za pomoć roditeljskoj kući.

Izvor: B92

Petak, 03.12.2010.

17:54

Default images

Akcija “Crtam jer moj je san da svako dete ima lep dan”, u formi dečje crtaonice, odvijaće se svakog vikenda tokom decembra, od 12 do 16 sati, u Ušću.

Kako su saopštili organizatori akcije, ideja je da deca, koja dolaze sa roditeljima u tržni centar, provedu izvesno vreme u crtaonici, da se zabave, nešto nauče i daju svoj kreativni doprinos za decu obolelu od raka.

Crteži, koje će deca raditi u okviru crtaonice, biće izloženi u centru tokom celog meseca, a prodavaće se na humanitarnoj novogodišnjoj aukciji, poslednjeg vikenda u mesecu, 25/26. decembra, kada će biti organizovan i svečani program za decu.

Ceo prihod je namenjen održavanju ’Kuće nade’, roditeljske kuće na Bežanijskoj kosi, koja je namenjena smeštaju dece obolele od raka, u roditeljskoj pratnji. To su deca koja dolaze iz unutrašnjosti tokom lečenja na beogradskim onkološkim klinikama.

Humanitarna dečja crtaonica se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja i Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: